Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€

Pla lector

PLA LECTOR 2017/2018 ITINERARIS LITERARIS:

 

país valencià llibres

 

Per al curs 2017/ 2018 Mario Viché ens proposa viatjar pel País Valencià a través de les lectures. Ens proposa un Pla lector Bullent, format per Itineraris literaris.

 

Els humans som éssers de relats. Els relats ens serveixen per donar significat al nostre quefer quotidià. Com afirma Michèle Petit: “les nostres vides estàn completament entreteixides amb relats que uneixen entre si elements discontinus”.

 

En la línia dels plans proposats en anys anteriors en els quals presentem la lectura com a activitat plaent de caire individual que provoca el plaer per si mateixa i que, a través de les emocions presents en el relat, contribueix a la descodificació del nostre entorn més proper i a dotar de significació el món que envolta a xiquetes i xiquets, el  proper curs proposem una sèrie d'Itineraris literaris pel nostre país com a eina plaent de lectura individual i col·lectiva en la qual poden participar distintes generacions. 

 

Podeu descarregar-vos-el en pdf en aquest enllaç.

 

I no eliminem l'anterior Pla lector amb emocions i lectures Bullents, ja que la considerem complementària a aquesta:

 

PLA LECTOR 2016/2017 "EL PLAER DE LA LECTURA"

 

Pla lector Primària

 

Cristina Serrano, Isabel Fuertes i Mario Viché han elaborat un nou pla lector per al curs a mode de suggerència als centres educatius. Posen l'èmfasi en la lectura com una activitat d’oci, satisfactòria i lúdica. Es proposen proporcionar a l’alumnat un llibre, la lectura del qual li servisca per a valorar, créixer, sentir i, en definitiva, l'ajude a expressar i regular les seues emocions i sentiments; al mateix temps que desperte la seua imaginació, creativitat, originalitat, fantasia i pensament crític.

 

Per això han col·locat els llibres en una prestatgeria emocional. I també proposen fer lectures dialògiques de fragments de determinats llibres.

 

El Pla que presentem constitueix una orientació per als educadors, pares i professors a fi de dotar-los d’unes eines d’interpretació i coherència a l’hora de recomanar lectures per als seus fills i alumnes.

 

El posem a la disposició de tothom en aquesta pàgina en diversos formats, per tal de facilitar al màxim l'ús que se n'haja de fer.

 

En PDF en aquest enllaç

 

En Word en aquest enllaç


 

 

Ens agradaria molt rebre la vostra opinió: Si us ha servit o no, què millorarieu, quin resultat heu obtingut en el vostre pla lector... O, fins i tot, si voleu que difonem alguna activitat que us ha sortit especialment bé. Aquesta és la nostra pàgina de contacte: http://www.bullent.net/contacte/