Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€
Climent Payà, Mercè

Climent Payà, Mercè

Va nàixer a la ciutat d'Alcoi (l'Alcoià) l'any 1981. Ha fet la carrera d'Enginyer Agrònom i també la de Filologia, aquesta darrera a distància i conreant la vida professional i la d'estudiant. Entre d'altres coses ha treballat en l'elaboració de guies de lectura de novel·les juvenils i infantils per a diverses editorials.

I és que Mercè Climent sempre ha estimat la llengua i la literatura, segurament per la influència de son pare que va ser poeta. Sent només una adolescent ja començà a fer les seves provatures en el gènere del conte, de fet guanyà alguns premis de narrativa en l'institut on estudià. També fou finalista en el Premi Sambori de la Universitat l'any 1999. En 2009 guanyà el Premi de Narrativa Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona i el Premi de Narrativa La rosa de paper de La Florida, i en 2010 el Premi Bancaixa-Universitat de València d'Escriptura de Creació en la modalitat de narrativa en valencià.

També en 2010 fou guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (AELC) en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel blog Els primers gestos del verd i amb el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida amb la novel·la Somniant amb Aleixa, feta conjuntament amb l'escriptor Francesc Mompó.

Ha publicat a Bullent la novel·la infantil Lina Panxolina i el quadern màgic.

http://mercecliment.blogspot.com/

Obra en Edicions Bullent: