Cistella de compra

Llibres en la teua cistella

Llibre Preu IVA Quants Subtotal
 Total: 0,00€

Premis

Bases del Premi Enric Valor de narrativa juvenil

 

 

L'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent han convocat el 43é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Aquestes són les bases:

 

 1. Els originals que opten al Prem Enric Valor de narrativa juvenil han de ser inèdits i escrits en valencià (s'admet qualsevol varietat de la llengua catalana), adreçats a persones lectores majors de 12 anys. Hauran de tenir una extensió entre els 70 i els 150 fulls Din-A4 amb un tipus de lletra orientatiu Arial de grandària 12, a doble espai.

 2. Les obres hauran de ser presentades mitjançant un correu electrònic a la següent adreça: premivalor@bullent.net. En aquest correu electrònic hi haurà d'haver adjunts dos arxius en format de tractament de textos (word o OpenOffice Writer). Un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a (el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a i una declaració de que l'obra és inèdita i no té compromesos els drets de publicació).
  Si aquesta persona desitja que l'obra siga feta pública amb pseudònim, haurà d'indicar-ho.

 3. La presentació d'una obra comporta que l'autor no en té compromesos els drets d'edició.

 4. Les obres aspirants hauran de trametre's abans del 2 novembre de 2023 al correu electrònic esmentat.

 5. L'import del premi és de 6.000 euros en concepte d'acompte de drets d'autor, després de la signatura del contracte d'edició corresponent, a més d'un esplèndid gravat de Rafael Armengol.

 6. Formaran el jurat Fàtima Ponsdomènech, Pilar Puchades, Francesc Rodrigo, Núria Sendra i una persona membre de l'equip docent de l'IES Enric Valor en representació de l'Ajuntament de Picanya.

 7. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat, però no podrà fraccionar-se.

 8. Edicions Del Bullent tindrà una opció preferent, durant el termini d’un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades.

 9. 9. L'adjudicació del premi es farà el dijous 15 de febrer de 2024.

 10. La presentació dels originals comporta l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i les obligacions que se'n deriven.

Si tens cap dubte, consulta el següent enllaç: http://bullent.blogspot.com.es/2014/08/10-questions-sobre-premis-literaris.html

Telefoneu al 961 590 883 o per e-mail a info (@) bullent.net per a més informació.

 

Darrers guanyadors:

 

Notícies relacionades